19.1 C
Jurbarkas
2024 / 07 / 02

Astrologinė prognozė birželio 27-ajai, ketvirtadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien gali tekti pasirūpinti sveikatos tyrimais, reabilitacija, kineziterapija arba senyvo asmens slauga, priežiūra, skiepais ar pan. Regis, į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai.

- Reklama -

JAUTIS. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir pagrįstų vilčių. Galite kažkuo pasižymėti kolektyve. Tikėtinas rimtas pasiūlymas.

DVYNIAI. Šiandien galite praktiškai imtis realių sumanymų, apmąstytų planų. Galite planuoti rimtesnę karjerą, planuoti kelionę, kvalifikacijos kėlimą ar kt. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį.

VĖŽYS. Tikėjimas ir pasitikėjimas gali nuversti kalnus. Ar savimi tikėsite, ar naujais idealais, autoritetais – tai jums padės eiti pirmyn. Pasiruošimų pareikalaus numatoma kelionė, konferencija ar pan. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų ateičiai.

LIŪTAS. Šiandien gali pavykti pajudinti norimą projektą, sudaryti finansinę sutartį ir pan. Psichologiškai turbūt pasijusite stipresni, labiau pasitikintys savimi ir kitais.

MERGELĖ. Gana rimta kalba šiandien megsis tarp jūsų ir aplinkinių. Tikėtinas susitikimas su įtakingu pažįstamu asmeniu, potencialiu verslo partneriu ar pan. Galbūt jo tarpininkavimas padės išspręsti opią problemą.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien bus itin vertinamas jūsų profesinis įdirbis, socialinis statusas. Jeigu tik galite, siekite sustiprinti savo autoritetą, padaryti įspūdį savo pasiekimais.

SKORPIONAS. Ši diena turėtų džiuginti. Galite pasižymėti kokiame nors konkurse, renginyje. Tikėtina kūrybinė sėkmė, galbūt kažkas įdomaus įvyks jums brangaus žmogaus gyvenime. Galima tikėtis įdomios pažinties.

ŠAULYS. Diena bus kupina smulkių buitinių rūpesčių. Regis, nemažai nuveiksite šeimos labui, tinkamai pasirūpinsite senyvu artimu žmogumi. Tikriausiai dėl kažko svarbaus su juo susitarsite.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų tikriausiai nenuvils dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Geras metas tartis dėl darbo, bendradarbiavimo, reabilitacijos, technikos, transporto ar kt. Regis, kai kurios viltys taps realesnės.

VANDENIS. Šiandien galimi svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai. Nuosavybės, nuomos reikalai gali spręstis jūsų naudai. Galima tikėtis ir gausių verslo, komercinių užsakymų.

ŽUVYS. Šiandieną pavyks nemažai nuveikti, jeigu imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos, rimtai rūpinsitės savo bei kitų žmonių reikalais.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Maistai siaubai, arba kaip jus gąsdina laisvai samdomi baugintojai

Vienas iš trūkumų, kai turi gerą atmintį, yra tai, kad labai daug prisimeni visko įvairaus, ką kalbėjo žmonės prieš dešimtmečius. Tada suvoki, kad labai...

Tokias nuolaidas seniai matėte: skaniausiame vasaros festivalyje „Iki“ parduotuvėse – ledai net iki 60 proc. pigiau

Vanilinių ar karamelinių? Plombyro ar šerbeto? Rinktis nebūtina – galite įsigyti visų ledų, kokių tik širdis geidžia. Daug neišleisite, mat „Iki“ parduotuvėse tęsiasi „Ledų...

ORAI: Dieną daug kur protarpiais lietus, daugiausia nedidelis, temperatūra 10–15 laipsnių šilumos

Ketvirtadienio naktį daugelyje rajonų palis. Vėjas rytų, pietryčių, 3–8 m/s. Žemiausia temperatūra 4–9 laipsniai šilumos. Dieną daug kur protarpiais lietus, daugiausia nedidelis. Vėjas rytų,...

Šiandien aukščiausia temperatūra 19–24 laipsniai šilumos

Artimiausiomis dienomis anticiklonas lems sausesnius orus Šiandien Lietuvoje lietaus tikimybė maža. Aukščiausia temperatūra 19–24 laipsniai šilumos. Liepos 30 d. be lietaus. Naktį kai kur rūkas. Temperatūra...

Produktus be glitimo ir laktozės renkasi vis daugiau žmonių: ką svarbu žinoti?

Glitimo ar laktozės netoleravimas – sveikatos sutrikimas, dėl kurio kasdienį mitybos racioną tenka gerokai pasiaurinti. Tiesa, šiandien tokį maitinimąsi renkasi ne tik tie, kuriuos šis negalavimas vargina bet ir tie, kurie mėgsta eksperimentuoti ar...

Išbandykite patiekalų su skumbre ar silke receptus, kurie puikiai tiks ir šventiniam stalui

Silkė šventiniu laikotarpiu išgyvena tikrų tikriausią aukso amžių. Ji gali būti patiekiama kaip pagrindinis patiekalas ar užkandis. Ir nors silkė dažniausiai derinama su tradicinėmis lietuviškomis daržovėmis ir grybais – šią žuvį skanauti galima net...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS